top of page
83C3F8E0-A00B-4038-BEEF-24118A3ACBE6.JPG

POWER KIDS ÉS POWER JUNIOR

A gyerekek mozgás szempontjából tabula rasaként (tiszta tábla) jönnek a világra, azaz minden ismeretük a környezetükből, nevelésből és tanulásból származik. Ők a tapasztalataik és az észlelésük segítségével tanulnak. Ezért mondják azt, hogy teljesen mindegy, mit mondunk a gyerekeknek, úgyis azt fogják csinálni, amit látnak tőlünk. Úgy gondoljuk, az igazi felelősségünk edzőként mindig a gyerekekkel való foglalkozások alkalmával a legnagyobb. Hiszen ők mindent szivacsként szívnak magukba, és feltétel nélkül megbíznak egy felnőttben. A jó edző pedig jó pedagógus is egyben. 

A Power Kids és Power Junior program kifejezetten gyerekeknek összeállított olyan funkcionális edzéstípus, ahol a 4 és 12 év közötti gyerekek jó hangulatban,  játékos keretek között, de folyamtos szakmai felügyelet mellett sajátíthatják el a helyes alapmozgás-mintákat. A foglalkozások során olyan képességekre tesznek szert, ami jó alapot biztosít számukra a későbbiekben választott sportághoz.

 

Az edzés fókuszában az alábbiak állnak:

 

  • szem-kéz-láb koordináció fejlesztése,

  • tartásjavítás,

  • erő és állóképesség fejlesztése,

  • ízületi mozgékonyság fejlesztése,

  • testnevelés órai gyakorlatok helyes kivitelezése,

  • alapmozgás-minták helyes elsajátítása.

 

Az edzések alkalmával a fő hangsúly a mozgás megszerettetésén van. Célunk, hogy gyerekeink életét átszője a mozgás, és szerves része legyen alapszükségletüknek. Hisszük, hogy egészségesebb, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb, jobban teljesítő és boldogabb gyerekek (felnőttek) azok, akik jó alapokra építve rendszeresen sportolnak.

A Power Kids és Power Junior órákat a Vektor Sport közreműködésével tarjuk.

Kapcsoalat:

Bíró Botond: +36 70 314 0062

Skublics Bertalan: +36 20 770 4058

VektorLogo.png
bottom of page